Etusivu

Tuotteet ja palvelut

Myymälä

Henkilöstö

Linkit

Ota yhteyttä


 Sisäkattomateriaalit
 Seinäpinnoitteet
 Laatat, verhoilukivet
 Lattiapinnoitteet
 Verhot
 Matot
 Rakennustarvikkeet
 Työkalut
 Muut
Liukuovet Liukuovi on tehokas tilansäästäjä ja se tehdään aina mittatilaustyönä.
Taiteovet Taitto-ovi on erinomainen ratkaisu niin väliovena kuin korvaamaan vanhat kaapistojen ovet. Kaapistossa taitto-oven etuna on, että saat tarvittaessa koko komeron auki kerralla, eikä ovien järjestys muutu alkuperäisestä suunnitelmasta koskaan.
Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tärkeä ja kokonaisuuden pitää olla toimiva. Tule tutustumaan laajoihin valikoimiimme.
IKI-kiukaat Sähkölämmitteiset IKI-kiukaat ovat vaivattomia ja kuitenkin niiden antamat löylyt ovat yhtä pehmeät kuin puukiukaidemme. Vastusten laajan kosketuspinnan ja vapaan ilmankierron ansiosta kiuaskivet lämpeävät nopeasti. IKI-sähkökiukaissa on erityisesti niihin suunnitellut U-malliset vastukset. Vastukset ovat kestäviä, koska ne ovat kauttaaltaan kivien peitossa eikä niihin käytettäessä synny suuria lämpötilanvaihteluista tai kivien elämisestä johtuvia jännitteitä.
Harvia-kiukaat Harvia tarjoaa ratkaisut kaikenlaisiin saunoihin. Jos suunnitelmissasi on uuden saunan rakentaminen tai saunaremontti, niin Harvian laajasta valikoimasta on helppo löytää tarpeisiisi sopivat kiuas, lauteet tai koko saunasisustus. Harvialta löydät tuotteet myös, jos suunnitelmissasi on infrasauna tai höyryhuone.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sisustusvinkki
Vihtorinkatu 9
23800 Laitila
Avoinna:
Arkisin 8.00 - 17.00
Lauantaisin 9.00 - 13.00
puh. 02 856 770
gsm. 044 239 4690
sisustusvinkki (@) sisustusvinkki.com
Y-tunnus: 2795411-1