Etusivu

Tuotteet ja palvelut

Myymälä

Henkilöstö

Linkit

Ota yhteyttä


 Sisäkattomateriaalit
 Seinäpinnoitteet
 Laatat, verhoilukivet
 Lattiapinnoitteet
 Verhot
 Matot
 Rakennustarvikkeet
 Työkalut
 Muut
Vinyylikorkki Kulutusta kestävän vinyylipinnan alla kaksi korkkikerrosta tuomassa mukavuutta, lukkopontti -rakenteen ansiosta asennus on nopeaa ja saumat lähes näkymättömiä.
Muovimatot Muovilattia on kestävä ja käytännöllinen ja leveästä rullasta saat helposti laajan saumattoman pinnan.
Lino Erilaisia laattoja ja paneeleja yhdistelemällä saat lattiaan juuri haluamasi kuviot ja väriyhdistelmät. Vahva ja kulutusta kestävä lattia on helppo asentaa ja helppo pitää puhtaana.
Puulattiat Esimerkiksi Kährs Linnea jalopuulattia on kestävä ja asennus sujuu lukkopontin ansiosta helposti ilman liimaa. Lautojen paksuus on 7 mm, joten sen asennus onnistuu paikkoihin, joihin paksumpia puulattioita on vaikea asentaa.
Korkki Luonnonmateriaalilla pinnoitettu lattia on lämmin ja hiljainen, miellyttävän joustava ja käyttövalmis heti asentamisen jälkeen. WRT-mattalakkaus vähentää lattian kulumista ja naarmuuntumista sekä helpottaa lattian hoitoa.
Laminaatit Laminaattilattioissa yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö, käytännöllisyys, kulutuskestävyys ja helppo asennus.
Vinyylilankku Exell-vinyylilankku voidaan asentaa suoraan vanhan pinnoitteen päälle, se peittää vanhan lattian epätasaisuudet aina 2 millimetriin asti. Asentaminen on helppoa ja nopeaa, tasoitustyötä ei tarvita eikä hiontapölyä synny.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sisustusvinkki
Vihtorinkatu 9
23800 Laitila
Avoinna:
Arkisin 8.00 - 17.00
Lauantaisin 9.00 - 13.00
puh. 02 856 770
gsm. 044 239 4690
sisustusvinkki (@) sisustusvinkki.com
Y-tunnus: 2795411-1