Etusivu

Tuotteet ja palvelut

Myymälä

Henkilöstö

Linkit

Ota yhteyttä


 Sisäkattomateriaalit
 Seinäpinnoitteet
 Laatat, verhoilukivet
 Lattiapinnoitteet
 Verhot
 Matot
 Rakennustarvikkeet
 Työkalut
 Muut
  Keraaminen laatta on savesta valmistettu ja poltettu kestävä ja helppohoitoinen pintamateriaali. Nykyaikaisilla lasitusmenetelmillä laattaa saadaan värin ja kiillon lisäksi myös erilaisia kiehtovia pintakuvioita.
Kaakeli Kaakeli on lasitettu sisäseinien verhoukseen tarkoitettu keraaminen laatta. Käyttökohteina ovat kylpyhuone- ja WC-tilat sekä kuivien tilojen seinäpinnat. Kaakelit eivät sovellu ulkokäyttöön eivätkä kohteisiin, joissa pintoihin kohdistuu kova mekaaninen rasitus.
Klinkkeri Klinkkeri on kaakelilaattaa tiiviimpi, lasitettu tai lasittamaton laatta. Klinkkerilaattaa käytetään kohteissa, joissa vaaditaan hyvää kestävyyttä. Klinkkerit sopivat myös seinäpintojen laatoituksiin.
Mosaiikit Mosaiikit ovat pieniä, alle 10 x 10 cm kokoisia, arkissa kiinni olevia kaakeli- tai klinkkerilaattoja. Mosaiikkeja käytetään näyttäviin tehostelaatoituksiin tai kokonaisten seinä- tai lattiapintojen laatoittamiseen.
Porcellanato Porcellanato-laatan käytölle ei ole teksiniä rajoitteita. Laatat ovat rakenteeltaan erittäin tiiviittä, joten ne eivät juuri ime likaa tai vettä itseensä. Laattoja on saatavana lasitettuna sekä lasittamattomana erilaisilla pintavaihtoehdoilla.
Sisustuskivet Verhoilukiviä ja -tiiliä voidaan asentaa kiviseinien lisäksi useimmille muillekin seinäpinnoille, koska ne ovat kevyempiä kuin luonnonkivet, ohuimmat vain 15 mm.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sisustusvinkki
Vihtorinkatu 9
23800 Laitila
Avoinna:
Arkisin 8.00 - 17.00
Lauantaisin 9.00 - 13.00
puh. 02 856 770
gsm. 044 239 4690
sisustusvinkki (@) sisustusvinkki.com
Y-tunnus: 2795411-1