Etusivu

Tuotteet ja palvelut

Myymälä

Henkilöstö

Linkit

Ota yhteyttä


 Sisäkattomateriaalit
 Seinäpinnoitteet
 Laatat, verhoilukivet
 Lattiapinnoitteet
 Verhot
 Matot
 Rakennustarvikkeet
 Työkalut
 Muut
MDF-paneeli MDF-paneeleja voidaan käyttää kaikissa huonetiloissa, joissa asutaan. Pesu- ja saunatiloihin ne eivät sovellu. MDF paneeli on tasalaatuista ja helppo asentaa. Kiinnitys voidaan parhaiten tehdä paineilmahakasnaulaimella. MDF-paneeleissa on naaraspontin alakieli yleensä suunniteltu niin pitkäksi, että se voidaan kiinnittää sieltä helposti täysin piilonaulauksena.
Puupaneeli Kuusipaneeli pintakäsitellään valkolakalla, joka vaalentaa kuusen sävyä säilyttäen puun aidon ulkonäön ja kuvioinnin. Puupaneelit voidaan naulata taikka kiinnittää pontista erityisillä pellistä työstetyillä kiinnikkeillä.
Sisustuslevyt Halltex tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita sisäkattojen tekoon. Kattolevyjen rinnalle on tullut MDF-pohjainen sisustuslaatta, joka tuo uusia mahdollisuuksia sisustusratkaisuihin. Teetpä katon levystä tai laatasta niin asentaminen on siistiä ja nopeaa.
Listat Listoja tehdään useista eri materiaaleista, joilla on kullakin omat etunsa. Asuinrakentamisessa on suosittu männystä tehtyjä puulistoja, jalopuulistoja sekä MDF-listoja.
Käteväksi ratkaisuksi sähkö- ja liitäntäjohtoviidakon piilottamiseen on kehitetty johtouralistat, joissa on seinän puolella piilossa ura johtoja varten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sisustusvinkki
Vihtorinkatu 9
23800 Laitila
Avoinna:
Arkisin 8.00 - 17.00
Lauantaisin 9.00 - 13.00
puh. 02 856 770
gsm. 044 239 4690
sisustusvinkki (@) sisustusvinkki.com
Y-tunnus: 2795411-1